31 januari 2015
NIEUWS
VACATURES


Sitemap

8 NOVEMBER ROADSHOW INTRATUIN ALMERE

ingevoerd op 3-11-2008

Roadshow Ruiter Dakkapellen

De Roadshow van Ruiter Dakkapellen staat zaterdag 8 november op het parkeerterrein van Intratuin, Muziekwijk te Almere.

Tijdens onze roadshow willen we u zelf laten ervaren hoeveel licht en ruimte een dakkapel biedt. Graag benadrukken we dat onze roadshow niet alleen interessant is voor mensen die een nieuwe dakkapel willen, maar ook zeker voor mensen die hun huidige dakkapel willen vervangen. Wilt u weten waarom dit interessant is kom dan naar onze roadshow! We laten u graag zien wat de (vergunningsvrije) mogelijkheden voor uw wijk/woning zijn.

Wij zien u graag 8 november tijdens onze roadshow! U bent van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur op het parkeerterrein van Intratuin in Muziekwijk te Almere.
Klik hier voor de routebeschrijving

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om onze roadshow te bezoeken bent u uiteraard ook van harte welkom in een van onze showrooms. De dichtstbijzijnde voor u is in Almere. Hier kunt u een groot aantal dakkapellen op ware grootte van dichtbij bekijken.


Tot dan!
Met vriendelijke groet,

Ruiter Dakkapellen

Ps. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren is het wenselijk dat u bouwtekeningen van uw woning en foto’s van het huis, het dakvlak waarop de dakkapel moet komen en van de straat meeneemt. Hiermee kunnen onze adviseurs gelijk een passende offerte maken.

Dakkapellen